Opplev Matriket Midt
Søk
Meny
Produsenter
Trøndersk Matfestival
Prisutdelinger
Bryggerifestivalen
Ølskolen
Kaffe
Matopplevelser
Oppskrifter
Mathovedstaden Trondheim
Verdensarven Røros
Innherred
Oppdal
Frøya og Hitra
Fosen
Orkland
Namdalen
Stjørdalsføret
Matmerkspesialiteter i Trøndelag
Beskyttet Betegnelse
Prosjekter
Trøndersk Matmanifest
Ung restaurant
Ung Matglede
Verktøykasse for rekrutteringstiltak til restaurant- og matfag
Aqua Trøndelag
Grüne Woche
Mat og Drikke langs Nordens Grønne Belte
Grønn Forskning
Konferanse 2021
Økt verdiskaping fra midtnorsk kjøttproduksjon
European Region of Gastronomy
Oi!
Nyheter
Rørosbryggeriet - fra krise til suksess
Tåssås-Øl, ei seter og en metal festival i Lierne
Søk
Leter du etter en matprodusent eller et produkt? Her kan du finne det.
Søk
EN
Sidekart
Opplev Matriket
Produsenter
Matreiser
Frosta
Ytre Viken / Lars Viken Gartneri
RÅGO
Rekkebo Midtre
Arntzen Bakeri
Hellberg Gård
Stene gård
Klostergården
Grønne folk
Viken Gartneri Frosta
Frøya
Frøya Tare
Bryggeriet Frøya
Garnviks Røkeri
SalMar
Hotell Frøya
Hurran Gård og Kafé
Grong
Jørem ved Namsen
Heim
Fjord Bryggeri
Hitra
Ansnes Brygger
Hitra Gårdsmat
HitraMat
DalPro Gårdsmat
Lerøy Midt
Explore Hitra
Dolmøy House of Seafood
Helgebostad Hagebruk
Hitra Salmon
Mowi
Holtålen
Nordpå Fjellhotell
Inderøy
Flyndra og Marens bakeri
Surf Kombucha
Strømnes
Røra Bakeri
Berg Gård og Inderøy Brenneri
Inderøy Gårdsbryggeri
Øver-Bakken
Gangstad Gårdsysteri
Havfruene
Øyna
Inderøyfisk
Gulburet
Inderøy Mosteri
Indre Fosen
Reins Kloster
Søtt & Sånt
Hindrum Gårdsysteri
Snadder & Snaskum
Leka
Leka Lokal Mat
Tone Rennemo
Levanger
Sæther gård
The Grillers
Ceres Agro AS
Munkeby Mariakloster
Lierne
Li-snadder
Lierne Viltforedling
Baxt Lierne
Lokalmatrestauranten Liverten
LiVERTEN
Malvik
Yggdrasil Norge
Melhus
Gammelgården Lysklæt
Eidsmo Kjøtt
Melhusgården Øvre
Haugen Gård
Melhus bakeri
Schei Jakobsen
Mærkevare hjembakt
Moulangerie
Blinde Bonde og Babe
Lundamo andelsgård
Meråker
Teveltunet
Meråker Kjøtt
Kirkebyfjellet konferansesenter
Midtre Gauldal
Soknedal Bakeri og Konditori
Hogna Brygg
Gammeltunet Hanshus
Fumo AS
Norsk Kylling AS
Storstuu Winsnes
Storbekkøya Museumsseter
Namsos
Brattlia Mat og Kultur
Scandic Rock City
Visit Namdalen
Holstad gård
Namsskogan
Elvekanten ysteri - Gammel-Erik
Nærøysund
Gjerts Gourmet
Rørvik Fisk
Kysthotellet Rørvik
Kafé Norveg
64 Grader Nord
Ytre Namdal VGS
Litlvea Gård
Longaards lokalmat as
Setran Gård
Oppdal
Bortistu Gjestegard
Oppdal Turisthotell
Oppdal Spekemat
Jo-sætra produkter
Kongsvold Fjeldstue
Mathallen i Oppdal
Quality Hotel Skifer
Bakeriet Sprø
Orkland
Landrø Lensvik
Bårdshaug Herregård
Orkladal ysteri
Fosslykkja Bigård
Bakkekontakten Ane Haugen
Fiskerfruens Hjemmelagde
Renskleiv Gård
Storkvikne Gård
Turid Mjønesaune
Bergmannskroa og Orkla Gjestebolig
Linbakst
Sans AS
Osen
Nordmeland Gårdsmat
Rennebu
Grindal Ysteri
Trollheim-Nerskogen
Rodebak Gårdsbryggeri
Røros
Dyrk Mølle
Røros Hotell
Nordli Gård
Vauldalen Fjellhotell
Gjetbergsvollen
Galåvolden Gård
Rørosmeieriet
Stensaas Reinsdyrslakteri
Rørosrein
Kalsa Gårdsbakeri
Røroskjøtt
Røros Bryggeri og Mineralvannsfabrikk
Rørosbaker´n
Eggen Gardsysteri
Bergstaden Hotell
Fjellurt
Vertshuset Røros
Røyrvik
Skånaliseter Gårdsysteri
Selbu
Meium sjokolade
Jentene på Tunet
Lykkemat
Skaun
Saltnes Gård
Snåsa
Snåsa Seterlag
Steinkjer
Gullimunn
Steinkjer Brød & Cirkus
Experience@Bjerkem
Vilteksperten
Midtpunktet Bryggeri
Stjørdal
Veiseth - Bringebær frå Stjørdal
Langøra Kaffebrenneri
Fornes gård
Eidum Gårdsbakeri
Stolt Bryggeri
Ersgard
Julseth Østre
Kvittem gård
Beitlandet gård
Bondens minimarked
Dullum Landhandel
Potetrampa
Øfsti Søndre
Øfsti Mellom
Dullum Slakteri AS
Stjørdals Egg
Fuldseth Gård
Gårdsbua
Steinvik Gårdsutsalg
Storflor Nordre
Kilnes gård
Lunsjkollektivet
Hjelseng Gård
Trondheim
Moen Gård
Austmann Bryggeri
Norsk Gardsmeny
Gulating Ølutsalg Byhaven
E.C. Dahls Bryggeri Pub og Kjøkken
Rotvoll Safteri
Hammerhead Brewing Company
Rosenborg Bakeri
Kompis Foodtruck
Monkey Brew
Scandic Nidelven
Trondhjem Mikrobryggeri
Credo Restaurant
Bula Neobistro
Kjeldsberg Kaffebrenneri
ØX
Pala Kaffebrenneri
To Rom og Kjøkken
SELLANRAA BOK & BAR
Fagn
Storm Kaffebrenneri
Spontan
Indian Tandoori Restaurant
Una Autopizzeria
Røst Teaterbistro
Jossa
Speilsalen
Jonathan Grill
Troll Restaurant
Kraft Bodega
Havfruen
Verdal
Lefsebua
Dillmoen Gård
Scandic Stiklestad
Ørland
Romstad Gård
Uthaug fisk
Ankeret Mat
Ørland Kysthotell
Tøndel Lama
Åfjord
Oldemors
Kuringen Bryggehotell
Norgeskjell
Stokkøy Bryggeri
Humstad Gård
Skansen ost
Fosen Fjordhotell
Stokkøya Sjøsenter
Granskauen Destilleri
Lauvåsen Sjokolade
Bygda 2.0 - Stokkøy Bakeri
Skjølberg Søndre
Trøndersk Matfestival
Prisutdelinger
Fosen
Frosta
Hitra og Frøya
Innherred
Melhus
Midtre Gauldal
Namdalen
Oppdal og Rennebu
Orkland
Røros
Værnesregionen
Trondheim
Bryggerifestivalen
Ølskolen
Kaffe
Matopplevelser
Oppskrifter
Trøndersk Festmåltid
Britanniafølelsen hjemme
Blåskjellsuppe med øl
Hjorteskank med poteter
Tørrmodnet svinekam med grønnsaker
Hannes pølser med brioche og sommersalat
Mettes kebab
Bresert kanin
Grævfisk og rakfisk
Orklandsalat
Smakfull blings med godsaker fra Røros
Elggryte med grov mandelpotetstappe
Toast med ost og chimichurri
Frode Fjellheims Reinskavgryte
Mathovedstaden Trondheim
Verdensarven Røros
Innherred
Oppdal
Frøya og Hitra
Fosen
Orkland
Namdalen
Stjørdalsføret
Matmerkspesialiteter i Trøndelag
Beskyttet Betegnelse
Prosjekter
Trøndersk Matmanifest
Ung restaurant
Ung Matglede
Verktøykasse for rekrutteringstiltak til restaurant- og matfag
Ung Restaurant
Pop Up Restaurant & Matfag
Vi dekker til fest
Aqua Trøndelag
Grüne Woche
Mat og Drikke langs Nordens Grønne Belte
Grønn Forskning
Konferanse 2021
Økt verdiskaping fra midtnorsk kjøttproduksjon
European Region of Gastronomy
Kontakt oss
Oi!
Nyheter
Julestemning i Matriket Midt
Grønn potetforskning i Sunndal
Løfter nye problemstillinger og forskningsprosjekter fra jordbruket
Økt verdiskaping fra midtnorsk kjøttproduksjon
Pop Up Restaurant & Matfag
Smak på årets juleøl
Juleølet har kommet!
Trondheim og Trøndelag søker om status som European Region of Gastronomy for 2022
Engasjement og matglede på Ung Restaurant!
Vil gi ungdom smaken på restaurant- og matfag
Hva skjer i ølbyen Trondheim og omgegn?
Trønderoster utmerket seg i NM
Trøndelag slo an på Matstreif
Sammen bygger vi matnasjonen Norge!
Rekordår for Trøndersk Matfestival
Aqua Trøndelag
Takk Trøndelag!
Blåskjelleventyret på Fosen
Trønderdominans i NM i røkt og gravet laks og ørret 2019
Vinnere av Årets Produkter Trøndersk Matfestival
Trøndelag er lokalmatrike nummer 1 i Norge
Årets Beste Stand
Populært med Bryggerifestival
Trønderkaffe i verdensklasse
Nye smaker og trønder-trender på Bryggerifestivalen
Slik kårer vi Norges beste laks
En ostereise mellom festivalbodene
Bakverk og andre boller
#blåskjellfredag
Brygg for alle
Matnyttig festivalprogram
Brygg og blues på Bryggeriscenen
Vilt bra festivalmeny!
Festivalsommer i Norges mathovedstad
Inviterer til ung kokkekamp
#kystsmak på Trøndersk Matfestival
NM i røkt og gravet laks og ørret
Trønder-kaffe på Bryggerifestivalen
Brygger øl på trøndersk kvalitetskorn
En grønnsak er en Frosta-ting
Den gyldne omvei
Framtidas festivalmat
Skreifestival i kystbyen Rørvik
Stjørdalsøl tok gull i Barcelona
Stjernedryss over matbyen Trondheim!
Verdens første helnorske akevitt
Røyksignaler fra Stjørdal
Merkevarebygging tar ut potensialet
Inspirert reiselivssjef fra Røros
Fosen møter Bayern
Vaffel på vaffel!
Bereist nordlyssjokolade fra Selbu
Verdens beste trønderoster til Berlin
Elg på trøndersk
Røttene kalte dem tilbake
Rømmemousse rullet i pistasjnøtter
Medaljedryss til trønderoster
Lokker tyskere med mat
Trønderoster til VM!
Anbefaler Trøndelag som europeisk matregion
Trøndersk øl i verdensklasse
Kjøttspesialiteter fra Midt-Norge
Sparker i gang Grønn Forskning 2019/2020
Julemarked på trøndersk
Ung Matglede
Trondheim og Trøndelag blir Europas gastronomi-region i 2022
Ung Restaurant i Nærøysund
Grønn Forskning-konferansen 2020
Markerer matmanifestdagen
Michelin-utdeling i Trondheim
Bor det en framtidig kokk i deg?
Spis lokalt – og spis hjemme!
Bokashi på 1-2-3
Hvordan utnytte en forpart av storfe på best mulig vis?
Soppsesongen er i gang!
Lokalt påskeøl
Fra gårdsdreng til fjernsynskokk – Ersgard tar digitalt grep og kjører live matlaging
Terroir Trøndelag
Hjemmeskole på kjøkkenet
Raskt levert i Åfjord
Restauranter åpner forsiktig
Bryggerifestivalen 2020 er avlyst
Utforsk smaken av Trøndelag i sommer
Trøndersk Matfestival inviterer ordførerne til Covid-19-dugnad for lokal mat og drikke
Trøndersk Matfestival 2020
Hva bør være Norges klimakur? Nå har Midt-Norge sagt hva de mener
Trøndersk dugnadsånd i bryggeribransjen
Økonomiske utslag for matprodusenter og matfestivaler
Foodscaping- gammel kunnskap, ny trend
Suksess med Bryggerifest!
Vinnere av Årets Produkt 2020
Åpning av Trøndersk Matfestival 2020
Verdens største matmesse avlyst
Kjøttetende planter og magisk tjukkmjølk med Frode Fjellheim
Mer matglede for eldre på sykehjem
Her skal de lage Norges beste eplemost
Fra fjæra til Speilsalen
Bli med å feire jorda og øko-maten
Den fantastiske poteten på Credo
15-åringer fikk drømmedag med Michelinkokk
ASKO signerte Trøndersk Matmanifest
Hav + jord + skog + mat = Et hav av grønne muligheter!
Roadtrip med reiselivssjefens spesialiteter
Heidi Bjerkan håper på fremtidige kokker og fiskere
Laejpieh-baking i Snåsa
Vant kokkekamp for lærlinger - nå blir det finale
Rockestjerna gleder seg til juleølsmaking
- Jeg skal bli kokk på sjøen eller på land
Vilter vikingsau på vinterbeite
Blind bonde og babe gir deg te-tips
De trønderske finalistene i Det Norske Måltid
Nidaros' nye biskop - en mester i håndverksøl
Grønn Forskning styrker det norske landbruket
Stolt av Stolt Bryggeri
Her finner du lokalmatjulegaver
Setersøstrene
Rørosbryggeriet - fra krise til suksess
Berg- og dalbaneår for bryggeribransjen
350 typer øl hos Gulating - mekka for ølelskere
Møter motgang med selskapskasser
Reitan blir med på Trøndersk Matfestival – oppretter ny pris
Grønn Forskning
Vil maten i 2030 være klimanøytral?
Tåssås-Øl, ei seter og en metal festival i Lierne
Personer
Silje Kolaas
Personvern
Personvernerklæring
Bruk av informasjonskapsler
Test
Matopplevelser
Matopplevelser i Trøndelag
Røros - verdensarven
Fosen - fra hav til fjell
Oppdal - i moskusens rike
Namdalen
Hitra og Frøya - havets skattkammer
Innherred - Midt i matfatet
Orkland - fruktbar og dedikert
Matbyen Trondheim
Blåskjelleventyret på Fosen
Events
Åpning av Trøndersk Matfestival
Prisutdeling Årets Produkt
Scenekokkelering med Røros
Scenekokkelering med Fosen
Scenekokkelering med produkter fra Melhus
Scenekokkelering med Midtre Gauldal
Vi kårer matfestivalens beste stand
Bryggerifestivalen torsdag
Bryggerifestivalen fredag
Bryggerifestivalen lørdag
Mat-vinn med meksikansk vri
Fisk og skalldyr med Thomas Borgan
Mat- og drikkekombinasjoner
Rømmesmaking med Fannremsgården
Rå kaker!
Fermentering
Smørkinning med Fannremsgården
Dyrking med Skjølberg Søndre
Råmarinering av fisk og sushi
Tang og tare
Baristakurs
Adrian Jørgensen på scenen
Opplev smaken av fjell - Visit Namdalen
Scenekokkelering
Adrian Jørgensen på scenen
Henrik Fuglem på scenen
Barnekokkelering
Scenekokkelering med Oppdal
Scenekokkelering med smaker fra Orkland
Henrik Fuglem på scenen
Prisutdeling NM i i røkt og gravet laks og ørret
Prisutdeling MasterChef junior i sjømat
Scenekokkelering med produkter fra Bondens Marked
Scenekokkelering - smaker fra Stjørdalsføret
Henrik Fuglem på scenen
Scenekokkelering med produkter fra Innherred
Scenekokkelering med Den Gyldne Omvei
Scenekokkelering med Fossenes rike
Henrik Fuglem på scenen
Musikk med Ihna og Paul Arne
Scenekokkelering med Hitra og Frøya
Opplev smaken av kyst - Visit Namdalen
Scenekokkelering med Frosta
Musikk med Ihna og Paul Arne
Scenekokkelering med produkter fra Bondens Marked
Scenekokkelering
Scenekokkelering med Smøla
Musikk med Ihna og Paul Arne
Scenekokkelering med økologiske produkter
Scenekokkelering med økologiske produkter
Musikk med Ihna og Paul Arne
Lag ditt eget Rørossmør
Lag ditt eget Rørossmør
Lag ditt eget Rørossmør
Barnas Matfestival
Barnas Matfestival
Barnas Matfestival
Ung Matfestival
Ung Matfestival
Ung Matfestival
After Market
After Market
After Market
Minikonsert med Sommerkorpset og Musikklaget Laat
Bli kjent med bryggerne!
Blues in Hell
Bli kjent med bryggerne!
Minikonsert med TORA
Bli kjent med bryggeriene
Bli kjent med bryggeriene
Utdeling av Spesialitet-merket
Kulinarisk vandring i Hornemansgården
Signering IGCAT
Åpning telt E: Namdalen
Kaffebrennerier på Bryggerifestivalen
Kaffe på Bryggerifestivalen
Kaffe på Bryggerifestivalen
Utdeling av Spesialitet
Grønn forskning konf
Registrering og kaffe
Faglig program
Blåskjelleventyret på Fosen
Storstilt feiring av Matriket Midt
Julestemning i Matriket Midt
Livet på restaurant- og matfag