Trøndersk Matfestival
Bryggerifestivalen
Matopplevelser
Prosjekter
Leter du etter en matprodusent eller et produkt? Her kan du finne det.
Et utviklingsprosjekt som undersøker mulighetene for å utvikle nye produkter, ny teknologi og nye arbeidsmåter for å øke lønnsomheten i hele verdikjeden for kjøttproduksjon i Midt-Norge.
Prosjektleder: Oi! Trøndersk Mat og Drikke
Prosjektperiode: 2017-2022
Mål: Øke verdiskapingen i hele verdikjeden for midtnorsk kjøttproduksjon gjennom økt differensiering og regionale spesialiteter.
Prosjektpartnere:
Endelig skal det bli lettere å få tak i lokalproduserte kjøttstykker – fra hode til hale. Prosjektet skal møte etterspørselen i markedet og sikre lønnsomheten i hele verdikjeden.
ProsjektlederÅslaug HennissenTlf: 47025185E-post: aslaug.hennissen@oimat.no