Et utviklingsprosjekt som undersøker mulighetene for å utvikle nye produkter, ny teknologi og nye arbeidsmåter for å øke lønnsomheten i hele verdikjeden for kjøttproduksjon i Midt-Norge.
Prosjektleder: Oi! Trøndersk Mat og Drikke
Prosjektperiode: 2017-2022
Mål: Øke verdiskapingen i hele verdikjeden for midtnorsk kjøttproduksjon gjennom økt differensiering og regionale spesialiteter.
- Etablerte arbeidsmetoder for innovasjon og utvikling i verdikjeden
- Etabler forretningsmodeller for samarbeid på tvers av bedrifter
- Utvikle bedre samhandlingsmodeller mellom det offentlig og næringsmiddelindustrien
- Hele verdikjeden fra bonde til marked være involvert i arbeidet
Prosjektpartnere:
- Inderøy Slakteri
- Meråker Kjøtt
- Vilteksperten
- Nortura
- Sparebank 1 SMN
- Trøndelag Fylkeskommune
- To Rom og Kjøkken