Økt verdiskaping fra midtnorsk kjøttproduksjon

Et utviklingsprosjekt som undersøker mulighetene for å utvikle nye produkter, ny teknologi og nye arbeidsmåter for å øke lønnsomheten i hele verdikjeden for kjøttproduksjon i Midt-Norge.

 

 Prosjektleder: Oi! Trøndersk Mat og Drikke

 

Prosjektperiode: 2017-2022

 

Mål: Øke verdiskapingen i hele verdikjeden for midtnorsk kjøttproduksjon gjennom økt differensiering og regionale spesialiteter.

  • Etablerte arbeidsmetoder for innovasjon og utvikling i verdikjeden
  • Etabler forretningsmodeller for samarbeid på tvers av bedrifter 
  • Utvikle bedre samhandlingsmodeller mellom det offentlig og næringsmiddelindustrien 
  • Hele verdikjeden fra bonde til marked være involvert i arbeidet

 

Økt verdiskaping fra midtnorsk kjøttproduksjon

Endelig skal det bli lettere å få tak i lokalproduserte kjøttstykker – fra hode til hale. Prosjektet skal møte etterspørselen i markedet og sikre lønnsomheten i hele verdikjeden.

Les artikkel

Kontaktperson

Prosjektleder
Åslaug Hennissen
Tlf: 47025185
E-post: aslaug.hennissen@oimat.no