Elset Gård

Kasjmirgeiter fra Byneset

Vis meg veien

Elset gård ligger helt inntil Bynesmarka med fantastisk utsikt over Trondheimsfjorden.Vi har kasjmirgeiter for kjekjøtt, geitekjøtt, kasjmirskinn, kasjmirull og ikke minst landskapspleie. Vi leier ut våre geiter i perioden mai-oktober for å beite i hele Trøndelag. Vi benytter da et gjerdesystem som heter Nofence.

Hver høst er det mulig å kjøpe ferskt kjekjøtt av oss, da vi har nisjeavtale med Nortura. Vi tar tilbake alt kjøtt partert etter kundens ønske for så å levere det på døra til kunder i Trondheimsområdet. Fra senhøsten 2021 vil vi også tilby fryste stykningsdeler av kje som vi selger enten fra gården, på REKO eller på Coop Marked Rye.

Vi har i tillegg igjen litt kalvekjøtt etter at vi sluttet med storfe i 2020. Vi har også litt potet og grønnsaker til eget bruk, men dette er noe vi utvider litt for hvert år for å kunne tilby dette til kunder etterhvert.

Vi benytter ikke sprøytemidler. I forbindelse med kjeing og som lokkemiddel på beitetilsyn benytter vi et kraftfôr uten soyaprotein og palmefett, dette er et kraftfôr som er basert på norsk korn og nordisk raps. 

Kom i kontakt med Elset Gård

Besøk hjemmeside