E.C. Dahls Bryggeri Pub og Kjøkken

Trondheim største ølbryggeri serverer også fantastisk mat.

Vis meg veien

E.C. Dahls Bryggeri har alle ølsorter du kan tenke deg. Bryggeriet ble grunnlagt av Erich Christian Dahl i 1856, i Trondheim. Året etter lanserte bryggeriet sitt første øl – en bayer brygget av bryggerimester Kristoffer Olsen.

E.C. Dahls Bryggeri ble raskt det største bryggeriet i regionen. I 1966 fusjonerte bryggeriet med Aktiebryggeriet på Lademoen, hvor de fortsatt holder til i dag. En rekke ølstiler som eksport, bokkøl, bjor og bayerøl er blitt brygget opp gjennom årene, og norgeshistoriens største ølsuksess Lysholmer kom i 1983. Den velkjente Dahls-pilsen brygges også fortsatt. Gjæra i en Dahls-pils kan spores over 70 år tilbake i tid.

Fra høsten 2016 vil de igjen servere innovative brygg. Deres bryggerimester Wolfgang Lindell har fått med seg Brooklyn Brewery på laget for å lage en ny serie øl som kombinerer det beste fra E.C. Dahls sine bryggeritradisjoner med Brooklyns nyskaping. De tre første har fått navnene Lamo Wit, Pepra Saison og Bolt IPA.

Pub og Kjøkken

Uansett om du spiser i puben eller restauranten vil du oppleve mye smak, med fokus på råvarer fra lokale produsenter.


Besøk oss på vår hjemmeside