main.jpg (55)

Storflor Nordre

På gården Storflor Nordre dyrker vi epler, plommer, rabarbra, svarthyll, bringebær, aronia og bjørnebær. Vi driver også med bier. I tillegg til dette har vi et lite gårdsbakeri hvor vi produserer nydelige festlefser og 3 sorter flatbrød.

Vis meg veien

Idyllisk plassering i Flora (Flornes) like ved Stjørdalselva. Gårdsutsalg av gårdens produksjon i samme lokaler som Flora antikk. Der har du mulighet til å få info om våre produkter samt sette deg ned å nyte en kopp kaffe med hjemmebakst

Epler er sentralt i vår produksjon, god håndtverkscider er under produksjon og står nå lagret for salg tidlig vinter. Produksjonen skal utvides med ca 4000 epletrær og derfor er et produksjonslokale under bygging. Dette lokalet gir også rom for private arrangementer.

Vi har også aronia som vi presser til råsaft og drikkeklar saft. Bringebær, svarthyll, rabarbra og bjørnebær finner du også hos oss alt etter sesong. Vi driver uten bruk av sprøytemidler og bruker mye tid på vår frukt- og bærhage. Alt blir plukket forsiktig for hånd sånn at vi vet at råvarene er av ypperste kvalitet.

I tillegg til dette driver vi med bier, må jo ha hjelp med pollinering. God blomsterhonning blir resultat av dette.

Bjørkesirup får du også hos oss, tappet fra gårdens egne bjørker. Fantastisk godt til vinaigrette på salater, soppstuing, til vaniljeisen mm

Vi baker også lefser(nordlandslefse) og 2 sorter flatbrød. Flatbrødet er basert på mye havre som gir god og fyldig smak. Det ene er søtet med bjørkesevje, slik at de som ikke skal ha sukker kan spise dette. Vår spesialitet er Ur- norsk flatbrød. Dette er produsert av økologisk urkorn dyrket nærområdet, malt på stein og søtet med vår egen bjørkesirup.

Utsalget vårt er i tilknytning til vår antikk og bruktbutikk. Her har vi en liten kafe avdelig som du kan sitte inne i. I sommersesongen serverer vi enkel hjemmebakst, kaffe og saft. Men er det godt vær er omgivelsene hos oss flotte til å sitte ute i. God parkering.

I følge våre besøkende går det helt fint å gå i flere timer hos oss. Velkommen til en bær

Kom i kontakt med Storflor Nordre