Tverås Gårdsmat AS

Tverås Gårdsmat tilbyr karamellisert vaniljeprim og økologisk gomme, laget etter trønderske tradisjoner. Nydelig pålegg for store og små som passer til lefse, vafler, sveler og brød

Vis meg veien

Gården Tverås Søndre finner du innerst i Trondheimsfjorden, i liene overfor tettstedet Malm. Her beiter dyra på frisk kløvereng og frodige kulturbeiter med ville vekster.

På gården produseres det i dag både melk og kjøtt. Gjennom generasjoner har man tatt vare på gamle tradisjoner som for eksempel gommekoking, så i 2019 starta ideen om foredling av egen melk for å ivareta denne produksjonen. Et nytt tilbygg til eksisterende driftsbygning ble ferdigstilt samme år. I februar 2020 ble så Tverås Gårdsmat AS stiftet som da i første omgang vil satse på økologisk gommeproduksjon.

Oppskriften har opphav fra den kjente «Høylandsgommen». Det er lagt inn egne tilpasninger både i oppskriften og produksjonsmetoden. Det er Birgit som står ansvarlig for selve gomme-produksjonen, mens den yngre generasjonen tar hånd om selve gårdsdrifta. Både melke-produksjonen på gården og gommeproduksjonen er godkjent økologisk.Fra 2021 tilbys i tillegg vår nyhet; "Karamellisert vaniljeprim" en fyldig og smaksrik prim som kan nytes på brødskiva av både store og små. Oppskrifta er det Birgit som står bak.

Kom i kontakt med Tverås Gårdsmat AS

Besøk hjemmeside Besøk på Instagram