main.jpg (43)

Galåvolden Gård

Galåvolden Gård er Rørosregionens ledende leverandør av ferske gårdsegg. De selger også meieriprodukter og andre typer gårdsmat, slik som RørosOst, RørosIs, Røroskake, Røros Majones, Røros Vaffel og Røros Pannekake. I 2021 lanserte vi Rausjødalsost og Røros Marengs.

Vis meg veien

Galåvolden gård er Rørosregionens ledende leverandør av ferske gårdsegg, og selger et bredt spekter av gårdsmatprodukter. Her brukes mjølk fra egen gård i både oster, iskrem og i den tradisjonsrike Røroskaken. På gården produseres ulike typer RørosOst, Rausjødalsost, RørosIs og Røroskake.

I anlegget vårt i Havsjøveien har vi ei eggknekkemaskin som knekker et stort antall egg på en dag, og den skiller eggeplomme og kvite. I Havsjøveien produserer vi Røros Majones, og fersk vaffel- og pannekakerøre- der får vi brukt både mjølk fra egne kyr og egne egg.

Våren 2021 lanserte vi Røros Marengs, og de tre produktene Stor Marengsbunn fra Røros, Små Marengsbunner fra Røros og Søte Pikekyss fra Røros. Tidligere hadde vi stort svinn på eggekvite, mens vi i dag får brukt hele egget i videreforedling til flotte produkter.

Med Små Marengsbunner fra Røros og RørosIs Fløteis med multer vant vi gull med begge i hver sin kategori i Det Norske Måltid. 2 gull på samme år, for både et kjent og kjært produkt- og et helt nytt.