Longaards lokalmat as

Longaards lokalmat as, produserer og serverer tradisjonsrike og nye produkter og retter fra naturen og lokalmiljøet.

Vis meg veien

Vi startet en liten familiebedrift i 2012, hvor vi tilbyr produkter av råvarer vi finner i naturen og lokalmiljøet her i Nord-Trøndelag.

I tillegg lever vi porsjonspakket middag av lokale råvarer, i kokeposer til flere spisesteder i regionen. Disse kan også serveres på steder som ikke selv har godkjent kjøkken for matproduksjon.

Vi har investert i eget røykeri, og kan tilby partering, salting, røyking og vakumpakking av kjøtt og fisk.

Vi har arbeidet med mat og servering i flere tiår, og innehar også nødvendig kompetanse innen matproduksjon, blant annet gjennom flere år som lærer på videregående skoler innen restaurantfag, matfag, kjøttfag, kokk og servering.

Vi tilegner oss også kompetanse innen dyrking og produksjon av urter, bær og andre hagevekster, samt kunnskap om ville matvekster.

Vi er også medlem av Kokkenes Mesterlaug hvor vi deltar i utviklingen av nye og tradisjonsrike retter med forankring i lokale råvarer.

I 2020 planter vi ut en viss mengde med drueplanter, med sikte på produksjon av vin fra egne druer. I tillegg har vi nå ca 50 forskjellige spiselige planter i hagen vår.

Besøk oss på vår hjemmeside