Soknedal Bakeri og Konditori

Ferske tradisjoner fra Soknedal. Kaker, gjærbakst og brød bakes med godt håndlag og på gamle oppskrifter.

Vis meg veien

I Soknedal har det vært bakerier i mange generasjoner. På 1930 og 1940 tallet var det fire bakerier i bygda. Senere gikk tallet ned til ett, og da med Lium familien som drivere. Dagens Soknedal Bakeri og Konditori ble stiftet i 2008, og har vokst jevnt og trutt siden da.

I tillegg til bakeriet i Soknedal med tilhørende kafeteria og utsalg, har Soknedal Bakeri og Konditori avdelinger på Melhus, Støren, Berkåk og i Ila i Trondheim. 

Her får du lekre kaker, gjærbakst og sunt brød bakt på en tradisjonell og god måte. Det vil si med et godt håndlag og uten unødvendige tilsetninger.

 

Kom i kontakt med Soknedal Bakeri og Konditori

Besøk hjemmeside