Hogna Brygg

Hogna Brygg vant i første driftsår Årets øl i Det Norske Måltid.

Vis meg veien

Senere medaljedryss viser at kvaliteten fremdeles er på topp, og at tanken bak produksjonen; øl som tilbehør til mat, slår an. Vi var det første bryggeriet i Norge som satset på boks som lagringsmedium fra første stund, for smak, kvalitet og for miljø.

Hogna brygger alt fra lyse sitronfriske hveteøl, til fyldige, sjokolademørke stouts, og gjerne med lokale ingredienser der muligheten byr seg. F.eks har vi en tradisjon på å brygge øl av våryr bjørkesevje, vi er det eneste bryggeriet som gjør dette kommersielt. Selvsagt bruker vi malt fra Skogn, Bonsak Gårdsmalteri, til denne, og også en del andre av våre øl. Mer smak og fylde, men balansert, er Hognas mål, og vårt motto er; Det beste ølet er ikke brygget ennå!

Besøk oss på vår hjemmeside