Kirkebyfjellet.jpg

Kirkebyfjellet

Spisested, kurs og konferansested med lokal og egenprodusert mat

Vis meg veien

Kirkebyfjellet, spisested og konferansesenter med høy standard på overnatting, møterom og servering. Her har dere muligheten til å være sammen alene som gruppe, finne ro, knytte tettere bånd, nyte god mat og drikke i fine omgivelser. Her kan du komme som gjest, bo og spise godt.

Her er mulighetene mange til flotte naturopplevelser i et fantastisk turterreng! Kirkebyfjellet egner seg godt for firmasamlinger, familiebegivenheter, eller aktivitetshelg med gode venner.

Kirkebyfjellet har et godt kjøkken, uten fast meny. Maten vi bruker er råvarer av høy kvalitet som helst er norske, trønderske og gjerne lokalt, og hvor stadig nye smaker og retter får plass på bordet. Inspirasjon kommer fra naturen, fra grønnsakshagen, fra spiseopplevelser, møter med andre matglade mennesker, bøker og reiser. Med smaker fra hele verden, men med lokal forankring, rustikk og personlig stil.

Kjøkkenet drives som et evig kretsløp, av nye kreative påfunn stadig på jakt etter nytt påfyll. Minst mulig faste grenser, slik at vi kan bevare gleden hver dag i jobben vår – og hos de mange gjestene som besøker oss igjen og igjen. Det gir mening! Brødet baker vi selv, som også er til salgs i Fagerlia Matstasjon her i lia.

Send oss gjerne en forespørsel, via skjema på vår hjemmeside.

Velkommen til fjells!