Trøndelag Sankeri

Jim André Stene og Trøndelag Sankeri sanker hver dag eksklusive ville vekster for å tilby kortreist, økologisk og bærekraftig mat og råvarer til bedrifter og privatpersoner.

Vis meg veien

Spesialitet spisser seg på finne spennende ville vekster som egner seg til unike matretter. Ofte er det råvarene som bestemmer og med ferske vekster basert på sesong, vil du oppnå smaksopplevelser du sent vil glemme. Utvalget er på over 300 ulike produkter innen planter, tang, bær og sopp med levereranser til Oslo og Trøndelag. 

Tjenester til private og bedriftskunder

Enten du er kjøkkensjef på en Michelinrestaurant eller en bedriftseier som vil ta med gjengen på en mindre kickoff, tilbyr Trøndelag Sankeri begge deler.

Urter til Gjefsjøakevitt

Trøndelag Sankeri har også bidratt i utviklingen av Gjefsjøakevitt - Operasjon Rype 1945 i samarbeid med Gjefsjøen Fjellgård og Inderøy Brenneri.

Kom i kontakt med Trøndelag Sankeri

Besøk hjemmeside