Jim André Stene og Trøndelag Sankeri sanker hver dag eksklusive ville vekster for å tilby kortreist, økologisk og bærekraftig mat og råvarer til bedrifter og privatpersoner.
Spesialitet spisser seg på finne spennende ville vekster som egner seg til unike matretter. Ofte er det råvarene som bestemmer og med ferske vekster basert på sesong, vil du oppnå smaksopplevelser du sent vil glemme. Utvalget er på over 300 ulike produkter innen planter, tang, bær og sopp med levereranser til Oslo og Trøndelag.
Tjenester til private og bedriftskunder
Enten du er kjøkkensjef på en Michelinrestaurant eller en bedriftseier som vil ta med gjengen på en mindre kickoff, tilbyr Trøndelag Sankeri begge deler.
Urter til Gjefsjøakevitt
Trøndelag Sankeri har også bidratt i utviklingen av
Gjefsjøakevitt - Operasjon Rype 1945 i samarbeid med
Gjefsjøen Fjellgård og
Inderøy Brenneri.