Libab.jpg

LiVERTEN

LiVERTEN serverer mat tuftet på tradisjoner.

Vis meg veien

LiVERTEN serverer mat tuftet på tradisjoner, og legger vår stolthet i maten vi serverer. Å leke med maten var noe vi sjelden fikk lov til som barn, men i LiVERTEN er vi voksne nok til å leke med maten når vi vil, og det vil vi ofte. En av spesialitetene er grævfisk, en spesialitet fra Lierne som ligner på rakfisk, men er mildere og syrligere på smak. Røye legges ned og modnes i en lake av melkemyse. På Trøndersk Matfestival 2022 får du kjøpt grævfisk, rakfisk, pekkabrød, tjukkbrød og ligull. Fra vår lokalmat-foodtruck serveres signaturretten vår LiBab, som er Liernes svar på kebeb. Stekt reinsdyskav med sopp og løk, servert i vårt steinovnsbakte tunnbrød med salat og tyttebær-dressing.