Mat- og drikkeprodusenter i Trøndelag

Finne veien til din lokale håndverksbaker, utforske nye ostefavoritter eller bestille trønderkaffe på nett? Her samler vi og viser vei til lokalmat- og drikkeprodusenter i Trøndelag.

Til venstre: Velg kategori og/eller kommune.

Til høyre: Velg om du vil se på kart eller i oversikt.

Kategorier
Kommune

Askheimer Mjøderi

Askheimer holder til i Indre Østfold - med produksjon i Rakkestad. Hos Askheimer får du alle typer mjød, både tradisjonelle, men også mer moderne brygg. Råvarene hentes helst lokalt, og mange av dem høster de selv i skog og hager.

Les mer

Brewski

Brewski er et uavhengig mikrobryggeri fra Skåne i Sverige. De legger kreativitet, innovasjon og ekte ingredienser i det de gjør, og har et stort utvalg av håndverksøl.

Les mer

Crave Cave Brewery

Håndverksbryggeri startet i 2019 - med fokus på lokalt marked og lokale smaker. Bryggeriet holder til på Averøy, sørvest om Kristiansund på vei til Atlanterhavsveien.

Les mer

Homborsund Bryggeri

Homborsund Bryggeri ble stiftet i 2017 og leverer øl til restauranter, Vinmonopolet, Gulating og noen dagligvare butikker. De har fokus på øl som mange kan like og er glad i kombinasjon av øl og mat. I 2020 overtok de Qvart Ølkompani.

Les mer

Krecher

Krecher (crea·ture) består av Ellen, Martin og Doyle "RawMeat". Med mange års erfaring i bransjen bestemte de seg i 2021 for å starte på egenhånd. Kreacher lager trendy øl med spennende smakskombinasjoner, alt fra tunge, søte dessertstouter til tropiske humledrevene IPA'er og deilige smoothie-lignende surøl fulle av ekte frukt.

Les mer

Nøgne Ø

Nøgne Ø ble startet opp i Grimstad i 2002 og har i alle år vært regnet som et av Norges ledende håndverksbryggeri. Deres jakt etter spennende smaker og ingredienser resulterer stadig i nye sesongbaserte og eksperimentelle brygg.

Les mer

Salikatt Bryggeri

Salikatt Bryggeri er et familiedrevet håndverksbryggeri i Stavanger. I Salikatt er alltid kvalitet i fokus og de jobber kontinuerlig for å forbedre fremgansmåte, oppskrifter og utstyr for å lage det beste ølet.

Les mer

Staggeringly Good

Staggeringly Good ble startet i 2015 av tre venner med en besettelse for øl og dinosaurer. De har siden rangert høyt på Untappd og er kjent som et av Storbritannias ledende bryggerier.

Les mer