Mat- og drikkeprodusenter i Trøndelag

Finne veien til din lokale håndverksbaker, utforske nye ostefavoritter eller bestille trønderkaffe på nett? Her samler vi og viser vei til lokalmat- og drikkeprodusenter i Trøndelag.

Til venstre: Velg kategori og/eller kommune.

Til høyre: Velg om du vil se på kart eller i oversikt.

Kategorier
Kommune

Høgaunet gård

Velkommen innom Høgaunet gård! I butikken har vi egenprodusert mat fra gården, og fra andre fine, lokale produsenter. Vi har blomsterbutikk med en godt utdannet og erfaren blomsterdekoratør og et unikt utvalg av egenproduserte interiørvarer, med fokus på redesign. På gården har vi også drivhus, beitehøns og kaniner, og vi har vårt eget gårdslakteri.

Les mer

Chef Mathall, spiseri og catering

Chef Mathall ligger i hjertet av Steinkjer, og kan by på lunsjer, middager, desserter og bakevarer. Vi strekker oss langt for benytte lokale råvarer. Fra Ystgård får vi egg, potet, utvalgte grønnsaker og urter. Fra Ila henter vi fisk, fra Meråker får vi kjøtt og bacon. Og fra Innherred bruker vi kjøtt og kylling.

Les mer

Hognamat AS

Hognamat er en familiedrevet kjøttforedlingsbedrift som lager spekemat og andre produkter med hovedbasis i sau og utegris fra egen gård og vilt fra regionen.

Les mer

Ox Steak House

Våre hjemmelagde burgere og grillretter lages med kalvekjøtt fra vår egen gård, Øver-Hjellan i Sprova, Steinkjer kommune. En gård som ligger idyllisk til innerst i Beitstadfjorden.

Les mer

Gold of Italy

Olivenbonden fra Trøndelag - en norsk/italiensk familiebedrift som produserer økologiske olivenoljer, oliven, krydder og olivensåper på egen gård i Calabria, Italia.

Les mer

Fru neliK AS

Fru neliK AS kan tilby håndlaget godsaker laget fra bunnen av med rene råvarer av Marthe Kilen. Blant annet konfekt, karameller, fudge, kransekake, marengs og sjokolade.

Les mer

Fjellburet

Fjellburet ligger i Staldvika, helt sør i Røyrvik kommune, ved Tunnsjøens bredd, like ved Skorovatn. Her driver vi med utleie av hytte, jakt, fiske og lokalmatproduksjon. Rundt oss er det unike turmuligheter.

Les mer

Stornesset Gård

Stornesset Gård produserer kjøtt og kjøttprodukter av rasen Mangalicasvin, som på norsk kalles Ullgris. Rundt gården og i skogsområdene rundt lever og bor Mangalicasvinene i naturlige omgivelser hele året, med tilgang til små tette hus for ly.

Les mer