Mat- og drikkeprodusenter i Trøndelag

Finne veien til din lokale håndverksbaker, utforske nye ostefavoritter eller bestille trønderkaffe på nett? Her samler vi og viser vei til lokalmat- og drikkeprodusenter i Trøndelag.

Til venstre: Velg kategori og/eller kommune.

Til høyre: Velg om du vil se på kart eller i oversikt.

Kategorier
Kommune

Tøndel Lama

Tøndel Lama er en familiebedrift som som driver med oppdrett av lama og kjøttproduksjon. På gården har vi et eget slakteri der vi slakter, foredler kjøtt og lager kjøttprodukter selv.

Les mer

Fru neliK AS

Fru neliK AS kan tilby håndlaget godsaker laget fra bunnen av med rene råvarer, av meg Marthe Kilen. Blant annet konfekt, karameller, fudge, kransekake, marengs og sjokolade.

Les mer

Landhandelmuseet i Venneshamn

Landhandelmuseet leverer minner over disk i autentiske omgivelser. På sommeren har vi åpent museum søndager med salg av kaffe, saft, Kalsenkjeks og kaker. Vi arrangerer også konserter med pub og serverer lokal mat med ferskt brød og modna ost under Trøndersk Matfestival i en særegen atmosfære.

Les mer

Fjellburet

Fjellburet ligger i Staldvika, helt sør i Røyrvik kommune, ved Tunnsjøens bredd, like ved Skorovatn. Her driver vi med utleie av hytte, jakt, fiske og lokalmatproduksjon. Rundt oss er det unike turmuligheter.

Les mer

Stornesset Gård

Stornesset Gård produserer kjøtt og kjøttprodukter av rasen Mangalicasvin, som på norsk kalles Ullgris. Rundt gården og i skogsområdene rundt lever og bor Mangalicasvinene i naturlige omgivelser hele året, med tilgang til små tette hus for ly.

Les mer