Mat- og drikkeprodusenter i Trøndelag

Finne veien til din lokale håndverksbaker, utforske nye ostefavoritter eller bestille trønderkaffe på nett? Her samler vi og viser vei til lokalmat- og drikkeprodusenter i Trøndelag. Velg kategori, og sorter på kart- eller oversiktsvisning. 
Kategorier
Kommune

Kilnes gård

På Kilnes gård møtes vi ved bordet eller ute på jordet. Opplev hvordan gården og naturen gir oss alt vi trenger. Det er nemlig slik at raushet lønner seg. Vi vet at godt, reint fôr gjør at kua lager den beste melka og at den gladeste grisen gir oss det beste kjøttet. Vi er stolte av jorda vi dyrker og mulighetene skogen gir. På Kilnes får du oppleve et raust og ekte gårdsliv, og ta del i hverdagen til både mennesker og dyr.

Les mer

Tøndel Lama

Tøndel Lama er en familiebedrift som som driver med oppdrett av lama og kjøttproduksjon. På gården har vi et eget slakteri der vi slakter, foredler kjøtt og lager kjøttprodukter selv.

Les mer

Fru neliK AS

Fru neliK AS kan tilby håndlaget godsaker laget fra bunnen av med rene råvarer, av meg Marthe Kilen. Blant annet konfekt, karameller, fudge, kransekake, marengs og sjokolade.

Les mer

Fjellburet

Fjellburet ligger i Staldvika, helt sør i Røyrvik kommune, ved Tunnsjøens bredd, like ved Skorovatn. Her driver vi med utleie av hytte, jakt, fiske og lokalmatproduksjon. Rundt oss er det unike turmuligheter.

Les mer