Mat- og drikkeprodusenter i Trøndelag

Finne veien til din lokale håndverksbaker, utforske nye ostefavoritter eller bestille trønderkaffe på nett? Her samler vi og viser vei til lokalmat- og drikkeprodusenter i Trøndelag.

Til venstre: Velg kategori og/eller kommune.

Til høyre: Velg om du vil se på kart eller i oversikt.

Kategorier
Kommune

Tapp & Kork

Tapp & Kork i Molde ble åpnet i 2015, allerede da var det fremtidige planer for å brygge eget øl. Første bryggesett ble kjøpt og betalt en uke før pandemien slo til. Etter oppstart med brygging høsten 2021 har de utvidet bryggeriet i flere omganger.

Les mer

Wettre

Wettre er et lokalt mikrobryggeri med beliggenhet på Søndre Vettre Gård i Asker. Her produserer de håndlaget øl av naturlige råvarer.

Les mer

Holstad gård

Holstad gård ligger på Holstad i Namdalseid. På gården er det kornproduksjon og en liten stamme gammelnorsk spælsau. Her selges kjøtt, ull, ullprodukter og skinn av gammelnorsk spælsau.

Les mer

Segelsund AS

Videreforedling og salg av kjøtt fra egne frilandsgriser. Egg fra frilandshøns. Produksjon av chutneyer, syltetøy, geléer, urtekrydder, urteteer og soppkrydder mm fra egen innhøsting.

Les mer

Solhus Gård

Solhus Gård er like sør for Fannrem sentrum. Vi har i flere generasjoner dyrket poteter for salg. Nå har vi en velfylt gårdsbutikk med egne poteter og lokalproduserte matvarer fra hele Orkland.

Les mer

Øfsti Mellom

Gården Øfsti Mellom i Stjørdal drives av ekteparet Irma & Tor Arild Øfsti . Vi arbeider for å utnytte de mulighetene som finnes akkurat der vi bor – i "vårt lille stykke Norge"!

Les mer