Trøndersk Matfestival
Bryggerifestivalen
Matopplevelser
Prosjekter
Oi!
Leter du etter en matprodusent eller et produkt? Her kan du finne det.
Den 8. februar 2023 er Matmanifestdagen, hvor hele regionen feirer lokal mat og drikke. Elever i 9. trinn i hele fylket skal markere dagen. Her er oppskrifter som kan hjelpe dere på vei.
Spennende salat som kan serveres både lun og kald.
Frisk laks med mango, vårløk, agurk og koriander.
Hvit fisk av eget valg med jordskokk og grønnkål.
Helstekt vilt eller storfe med potet og brokkoli.
Skav med potetmos og syltet løk.
Panna cotta med hvit sjokolade og marinerte blåbær.
Nydelig mat til mange, en klassisk rett som egner seg like godt ute som inne.
Laks og masse godt, inspirert av surfere på Hawaii.
Salat, bringebær, ost og smaksrik, tørket reinkjøtt. Nydelig på tur eller til lunsj!!
Pasta og laks - en klassiker! En ekstra god versjon.
Vil du imponere med posjert egg og hollandaisesaus? Da følger du framgangsmåten her, det er ikke så vanskelig som det ser ut som!