Pølser med brioche og sommersalat

Gode pølser krever godt tilbehør! Her har Mette Evensen laget egne brioche og salat til pølsen "Belsebub" fra Hannes pølser / Oppdal Smak og behag.

Hannes pølser med brioche og sommersalat:

Pølser fra Hannes

Pølsebrød:
100 g melk
10 g gjær
60 g sukker
500 g mel
5 egg
1/2 ts salt
150g smør i terninger
Sesamfrø
Egg til pensling

Sett gjerne deigen i kjøleskapet over natten før du baker ut.
Tips! Lag en stor deig og lag hjemmelagde pølse og burgerbrød som du kan fryse inn.

Sprøløk:
Løk fra Frostaløk finsnittes på mandolin.
Ha løken over i olje som er ca 130 grader og la den friteres sakte, ta den ut litt før den er gyllen da den ettersteker noe. Salt.

Sommerkålsalat:
Finsnitt sommerkål, tilsett rømme, salt og sitron.
Lager en tomatsalat med sesongens tomater
Litt god olje, gressløk og salt.

Enkel rømmedressing:
Rørosrømme
Kjørvel
Gressløk
Sitron
Salt

Vis oss gjerne resultatet ditt: #matriketmidt #tronderskmatfestival