Gazpacho med grønt fra Frosta

Gazpacho med ricotta og basilikum

Gazpacho:
500 g tomat delt i 4
1 stk grønn chili grovkuttet
1 ss fersk ingefær,
1 stav stang selleri ferdig skrelt
1 boks cherrytomat,
1 stk paprika renset for kjærne og frø,
1 stk skrelt agurk,
1 dl tomatjuice
½ ss paprikapulver

200 g ricotta ferdig skyllet i iskaldt vann
2 ss olivenolje
Sitron, salt og pepper
1 stk rødløk
1 potte basilikum

Ha alt utenom ricotta, rødløk og basilikum i en blender. Kjør dette i 3- 4 minutter og sil.
Smak til med salt, tabasco & pepper.
Kutt rød løk i tynne skiver. Mariner ricottaosten i olivenolje, salt, pepper og sitronjuice.
Ha suppen i en suppe skål, topp med ricotta, rødløk og basilikum. velbekomme