Oppskrifter

Oppskrifter fra Matriket Midt

Vi ba et knippe kokker og en barsjef om å lage noe godt fra Matriket Midt. De fikk velge råvarer fra alle regionene, og her er resultatet! I hver video er det også ett eller flere knep, så du skal få til best mulig resultat. Kos deg!

Vis oss gjerne resultatet ditt: #matriketmidt #tronderskmatfestival

Mettes kebab

Med råvarer fra Melhus

Få oppskriften

Sprø potetlefse med grævfisk og rakfisk

Med råvarer fra Namdalen

Få oppskriften

Blåskjell-suppe med øl

Med råvarer fra Fosen

Få oppskriften

Elggryte med grov mandelpotetstappe

Med råvarer fra Midtre Gauldal

Få oppskriften

Pølser med brioche og sommersalat

Med råvarer fra Oppdal og Rennebu

Få oppskriften

Bresert kanin med spinat og varm potetsalat

Med råvarer fra Innherred

Få oppskriften

Toast med ost og chimichurri

Med råvarer fra Værnesregionen

Få oppskriften

Orklandsalat

Få oppskriften

Hjorteskank med spisskål og nypoteter

Med råvarer fra Frøya og Hitra

Få oppskriften

Tørrmodnet svinekam med nykål og smørsaus

Med råvarer fra Frosta

Få oppskriften

Smakfull blings

Med råvarer fra Røros

Få oppskriften

Britanniafølelsen hjemme

Ønsker du å gjenskape den gode følelsen fra Britannia hjemme? Her får du tre gode oppskrifter fra hovedkjøkkensjef Espen Aunaas.

Få oppskriftene

Trøndersk Festmåltid

Mesterkokken Lars Erik Vesterdal har reist rundt i fylket, og samlet produkter som trøndere har et forhold til. Resultatet er Trøndersk Festmåltid! Et tre-retters måltid som kan serveres til mange, passer både sommer og vinter, og som kan imponere gjester.

Få oppskriften

Trøndersk Festmåltid

Frode Fjellheim sin signaturrett er reinskavgryte. Og han putter gjerne opp i en litt utradisjonell ingrediens.

Få oppskriften