Stjørdalsføret

Fra fjord til fjell

Stjørdalsføret strekker seg gjennom kommunene Stjørdal og Meråker- et område med flott og variert natur. Gjør du en reise langs Stjørdalsføret kan du oppleve spennende aktiviteter hele året og boltre deg i varierte smaker. Her finner du lokale mat- og drikkeprodusenter som tilbyr særegne og kreative matopplevelser. 

Legg turen innom Potetrampa langs E14, 5 km øst for Stjørdal. Butikken er selvbetjent og døgnåpent, og har et stort utvalg av lokale mat- og drikkeprodukter fra området. 

Med tradisjoner helt tilbake til 1400-tallet er Hjelseng gård verdt et besøk. Her finner du også Langøra Kaffebrenneri som har åpent brenneriutsalg og Stolt Bryggeri, et håndbryggeri med fokus på lokale råvarer.

Ønsker du å overnatte på et gårdshotell bør du sjekke ut Ersgard. De kan lokke med eget markfiskevald i Stjørdalselva og historiske middager inne i Storstuggu'n. 19 km forbi Meråker, helt ved grensen til Sverige ligger Teveltunet. Et overnattingsted med et stort utvalg av aktiviteter for hele familien. Fjellstua har eget fjellbryggeri, og serverer mat med smaken av fjell og rene, naturlige råvarer. Du kan også legge turen til Fagerlia i Meråker for flotte matopplevelser på Kirkebyfjellet konferansesenter.

Trøndelag Reiseliv

Kilnes gård

På Kilnes gård møtes vi ved bordet eller ute på jordet. Opplev hvordan gården og naturen gir oss alt vi trenger. Det er nemlig slik at raushet lønner seg. Vi vet at godt, reint fôr gjør at kua lager den beste melka og at den gladeste grisen gir oss det beste kjøttet. Vi er stolte av jorda vi dyrker og mulighetene skogen gir. På Kilnes får du oppleve et raust og ekte gårdsliv, og ta del i hverdagen til både mennesker og dyr.

Les mer

Øfsti Mellom

Gården Øfsti Mellom i Stjørdal drives av ekteparet Irma & Tor Arild Øfsti . Vi arbeider for å utnytte de mulighetene som finnes akkurat der vi bor – i "vårt lille stykke Norge"!

Les mer