Velkommen til Torvet i Trondheim 29.-31. juli!

Bryggerifestivalen 2021 blir annerledes enn tidligere år på grunn av smittevern, men smaken, lukten og stemningen blir like magisk som før!

Ta med deg venner og familie og opplev norsk byggekunst i verdensklasse! Oppdag nye smaker og kombinasjoner mellom øl og mat. Vi inviterer til utendørs servering fra 22 bryggeri og fire restauranter. Her får du sitte ved eget bord, se på meny og bestille det du vil ha. Dette blir servert ved bordet. 

Bryggerifestivalen er en kunnskapsfestival for brygg, spesialøl og håndbrygget øl. Her samler vi de ypperste trønderske, nasjonale og internasjonale bryggeriene I tillegg kommer et utvalg sider- og mjødbryggere og kaffe - brygg er mer enn øl!

 

 

Oppdag nye ølstiler og smaker! Les mer om bryggeriene på Bryggerifestivalen i Trondheim 29.-31. juli 2021.
Se hvem som kommer her

Bryggerifestivalen arrangeres i Trondheim, samtidig med Trøndersk Matfestival. I 2021 arrangerer vi på Torvet, midt i hjertet av byen og midt i hjertet av Trøndersk Matfestival. Smittevern vil bli ivaretatt, slik at du som gjest skal få en trygg og god opplevelse.

Planlegg helga nå. Klikk på lenken for å se hvordan du kan komme deg til Trondheim, steder å overnatte og andre opplevelser. Hvordan komme seg til Trondheim

Få smaken på Trøndelag! Besøk også Trøndersk Matfestival. 150 utstillere ønsker velkommen til utendørs butikk med råvarer i verdensklasse.
Finn ut mer om