Festivalmat

Festivalrestauranter

På Bryggerifestivalen er det viktig å vise fram ulike smaker, og koble øl og mat. Smak og matkultur er en viktig del av opplevelsen. Derfor har vi hvert år utvalgte restauranter med skreddersydd festivalmat basert på trønderske råvarer.

Enten du skal velge drikke til maten, eller mat til drikken; be bryggerne og festivalrestaurantene om tips til hva som matcher. Her blir det noe for enhver smak. Restaurantene tilbyr både vegetar, vegansk, kjøtt, fisk, snacks og desserter – alt basert på lokale råvarer. 

E.C. Dahls Pub & Kjøkken

Amerikansk-inspirert med råvarer fra lokale produsenter. Grillmat, burgere, fries.

Se meny

Indian Tandoori Restaurant

Eksotisk mat med trønderske råvarer. Originale oppskrifter nedarvet i generasjoner. Tandoori tilberedes i original leir-ovn.

Se meny

Lager11

Street food fra hele verden. Ulike matboder representert hver dag!

Se meny

Una Autopizzeria

Pizza portafoglio er typisk italiensk street food, stekt i vedfyrt pizzaovn og brettet sammen ved servering.

Se meny

Samarbeidspartnere