Festivalmat

Festivalrestauranter

På Bryggerifestivalen er det viktig å vise fram ulike smaker, og koble øl og mat. Smak og matkultur er en viktig del av opplevelsen. Derfor har vi hvert år utvalgte trønderske restauranter med skreddersydd festivalmat basert på trønderske råvarer.

Enten du skal velge drikke til maten, eller mat til drikken; be bryggerne og festivalrestaurantene om tips til hva som matcher. Her blir det noe for enhver smak. Restaurantene tilbyr både vegetar, vegansk, kjøtt, fisk, snacks og desserter – alt basert på lokale råvarer. 

E.C. Dahls Pub og Kjøkken har vært med Bryggerifestivalen i mange år og serverer burgere og klassisk amerikansk pub-mat.

Indian Tandoori Restaurant har vært med siden starten av Bryggerifestivalen i 2013, og serverer krydret indisk mat som reinsdyrwrap med reinkjøtt fra Rørosrein og curry og masala dosa med melkeprodukter fra Kilnes Gård. Eier Pukhraj Virkaur reiser til Hegra hver uke for å hente fersk gårdsmelk fra Kilnes Gård, her kan du lese mer.

Una Autopizzeria har også vært med Bryggerifestivalen i mange år, og den italienske pizzaen - laget av italienere - brettes i to og spises på italiensk vis; det kalles pizza portafoglio.

Nye festivalmatopplevelser i år er Olavstorget; de kommer med to ulike street food smaker. Frida Taqueria serverer meksikanske tacos, og Matologi har asiatisk-inspirerte smørbrød.

For den som vil ha ha kaffebrygg på festivalen så kommer nylanserte Kaffekokeriet i år. De serverer ferskbrygget kaffe på bønner fra flere trønderske kaffebrennerier, og har i tillegg vaffelblingser; nystekte vafler servert med både søtt og salt av pålegg.

E.C. Dahls Pub & Kjøkken

Amerikansk-inspirert med råvarer fra lokale produsenter. Grillmat, burgere, fries.

Les mer

Indian Tandoori Restaurant

Eksotisk mat med trønderske råvarer. Originale oppskrifter nedarvet i generasjoner. Tandoori tilberedes i original leir-ovn.

Les mer

Kaffekokeriet

Kaffebar med fokus på høy kvalitet, gode lokale råvarer, og bærekraft. Her får du kjøpt kaffe fra trønderske kaffebrenneri og vaffel med trønderske råvarer.

Les mer

Olavstorget

Asiatisk-inspirerte sandwich fra Matologi og tacos fra Frida Taqueria

Les mer

Una Autopizzeria

Pizza portafoglio er typisk italiensk street food, stekt i vedfyrt pizzaovn og brettet sammen ved servering.

Les mer

Samarbeidspartnere